WhatsApp Image 2017 03 13 At 09.02.00

Člani začeli s porazom, starejši dečki razočarali

U15
V nedeljo se je naša ekipa U15 na domačem igrišču pomerila z novomeško KRKO. Fantje tokrat niso imeli svojega dne in prikazali verjetno eno najslabših predstav v letošnji sezoni. Deveti poraz (0:1) je bil tako skoraj neizbežen in gostje so iz Bilj zasluženo odnesli vse tri točke. Ekipa tako ostaja na 8. mestu prvenstvene lestvice. V prihodnjem krogu se bodo naši fantje pomerili z drugo uvrščeno ekipo Interbloka.

ČLANI
Prvo kolo spomladanskega dela prvenstva 3. SNL zahod ni bilo srečno tudi za našo člansko ekipo. V dekanih so fantje prikazali borbeno in na trenutke všečno predstavo, kar pa ni zadostovalo za pozitiven rezultat.. V prvem delu se je igralo veliko na sredini igrišča s posameznimi priložnostmi, ki pa niso bile izrazite. Dokaj hitro se je poškodoval naš igralec Nik Masten in trener je bil primoran že v 20 minuti opraviti prvo menjavo. Mogoče na našem računu manjka tudi najstrožja kazen, ki jo je sicer soliden sodnik Podgoršek spregledal. Ne zbranosti naših napadalcev in kačku sreče (vratnica Luke Batiča) se lahko Dekančani zahvalijo, da niso doživeli domačega poraza, saj v drugem delu igre so se večinoma branili in le redkokdaj prešli polovico igrišča. Domačini so namreč 3 minute pred koncem srečanja iz praktično edine resne priložnosti uspeli premagati našega vratarja in so se tako veselili zmage in hkrati tudi prvega mesta na lestvici. V prihodnjem krogu prihaja v Bilje predzadnja ekipa lige Škou Ajdovčina.

 

SPORED TEKEM V PRIHAJAJOČEM VIKENDU:
U15 – Sobota – 18.3. – Interblock : GOSTILNA KOGOJ BILJE (11.00)
KADETI/MLADINCI – Nedelja – 19.11 – ND BILJE : Ilirija 1911 Extra-Lux (ob 13. in 15. uri)
ČLANI – Sobota – 18.3. – ND BILJE : Škou Ajdovščina (15.00)

This Post Has One Comment

  1. Spoštovani! Prispevek o igri ekipe U15 ne odraža celote tega, kar se je dogajalo na igrišču. Celih 70 minut je težko z enim zamahom označiti za razočaranje. Strinjam se, da ni bilo najbolje kar ekipa zmore. In tako je tudi dobro, če se članki pišejo. Napake so zato, da se delajo in se iz njih uči. Še posebej mladi fantje, kot so U-15. Ne soditi prehitro. Kritizira se milo, hvali se trezno! V upanju na natančnejše spremljanje tekem naših ekip! Metod

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja