IMG 7513

Uspešen vikend mlajših selekcij

Pravkar zaključen vikend je bil izredno uspešen za naše selekcije U15, U17 in U19.

Ekipa starejših dečkov se je pomerila na lokalnem derbiju v Novi Gorici in se vrstnikom iz mesta vrtnic oddolžila za jesenski poraz v Biljah. Fantje so v čvrsti in pomembni tekmi premagali ekipo ND Gorica z 1:2 in jih tako prehiteli na lestvici, ter se povzpeli na 7. mesto z 21 točkami. Za naše fante je bil dvakrat uspešen Thomas Breganti in sicer v 48. in 66. minuti. Domačini so v samem podaljšku srečanja uspeli izid znižati, kar pa ni bilo dovolj in 3 točke so odnesli domov naši fantje.

Kadeti in mladinci so v nedeljo gostili ekipi Šenčurja in zasluženo zabeležili dve zmagi, tako da gostom niso prepustili točk. Obe tekmi sta končali z identičnim izidom 3:1, le da so kadeti morali loviti začetno vodstvo gostov. Tako so ponovno preobrnili neugodni izid v svojo korist in zasluženo premagali vrstnike iz Šenčurja. Za domače so bili uspešni Makuc Kosovel v 50. minuti, ki je izenačil izid, nato pa sta bila uspešna še Polanc (74. ) in Semolič (75.) , ki sta tako postavila končni izid tekme.

Mladinci pa so kontrolirali celotno srečanje in nikakršnega dvoma ni bilo o zmagovalcu. Za Biljence so zadeli Peranovič (trenutno najboljši strelec lige) v 32. minuti, Puc (55.) in Tutuš (56.). Gostje so častni zadetek dosegli v sami končnici tekme. Mladinci so se tako s 33 točkami še učvrstili na 5. mestu prvenstvene lestvice, saj 6. uvrščena ekipa Šenčurja zaostaja za 17 točk.

Čestitke vsem našim fantom in strokovnemu štabu za polni izkupiček!

bilje, bilje, bilje, gol, gol, gol

SPORED TEKEM V PRIHAJAJOČEM VIKENDU:
U15 – Sobota – 8.4. – GOSTILNA KOGOJ BILJE : Primorje – Vipava (11.00)
KADETI/MLADINCI – Nedelja – 9.4. – ND BILJE : Brda Dobrovo (ob 15. in 17. uri)
ČLANI – Sobota – 8.4. – ND BILJE : TKK Tolmin (16.00)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja