IMG 7529

Vikend remijev

U15
Ekipa starejših dečkov je odigrala v naprej tekmo proti ekipi Primorje-Vipava in remizirala brez golov. Naši fantje so sicer imeli pobudo na igrišču, a žal v samih zaključkih niso bili najbolj zbrani in tako sta mreži ostali nedotaknjeni.

KADETI&MLADINCI
Kadeti in mladinci so v nedeljo gostili ”sosede” iz Brd. Kadeti so morali priznati premoč vrstnikom ekipe Brda Dobrovo. Gostje so obrnili rezultat v svojo korist  v drugem polčasu, potem, ko se je prvi, končal s prednostjo domačih, ko je iz 11-metrovke zadel Đurić. Končni izid je bil 1:2. Ekipa mladincev, je tako kot njihovi mlajši kolegi iz ekipe starejših dečkov, zapravila izjemno veliko priložnosti in niso uspeli premagati dobrega gostujočega vratarja niti iz neposredne bližine. Strelec za domače je bil Puc, kar pa ni bilo dovolj, saj so gostje izenačili v samem podaljšku tekme iz 11-metrovke. Tako sta si ekipi razdelili točke.

ČLANI
Članska ekipa je v soboto na domačem igrišču pričakala goste iz Tolmina. Po obetavnem začetku naših fantov so v nadaljevanju pobudo prevzeli gostje in tudi povedli z 1:0. Biljenci so z golom Kožuha uspeli izenačiti še pred polčasom in tako se je prva polovica srečanja končala z izenačenim izidom. Začetek drugega polčasa je bil v znamenju domačih, saj je Doplihar že po pol minute igre zadel za rezultat 2:1, ki se je v nadaljevanju izkazal za končnega.

 

BILJE BILJE BILJE GOL GOL GOL!

 

SPORED TEKEM V PRIHAJAJOČEM VIKENDU:
U15 – Sobota – 15.4. – GOSTILNA KOGOJ BILJE : Olimpija Ljubljana (11.00)
KADETI/MLADINCI – Sobota – 15.4. – ND BILJE : Jadran Dekani (ob 15. in 17. uri)
ČLANI – Sobota – 15.4. Elta Izola – ND BILJE (16.00)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja