Skip to content

Abel Marc v Švico!

V ND Bilje nadaljujemo z uspešnim delom pri mladih upih, kar nas navdaja s ponosom in prepričanjem, da smo na pravi poti pri vzgoji mladih talentiranih nogometašev.

Potem, ko je lani vrste našega kluba zapustil Elian Demirović, ki svojo nogometno pot nadaljuje v slovitem italijanskem F.C. Interju, smo prejšnji teden zaključili s pogovori za še en odmeven prestop.

Komaj 16-letni Abel Marc, ki je v našem društvu naredil prve nogometne korake, je postal član F.C. Lugana. S švicarskim prvoligašem pa smo se uspeli dogovoriti, da bo Abel še najmanj eno sezono ostal v Biljah. Tako Abelu, kot vsem trenerjem, ki so v preteklih letih delali z Abelom, iskreno čestitamo. Abelu na novi poti pa želimo veliko športnih in osebnih uspehov.

Bravo!

Ob tem prelomnem dogodku v njegovi nogometni karieri je Abel povedal sledeče:
”Zahvaljujem se vsem, ki so delovali in delujejo v ND Bilje. Še posebej pa trenerjem za podporo, razvoj in znanje, ki so mi ga v teh letih posredovali in omogočili, saj sem se tako uspel uvrstiti tudi v slovensko reprezentanco. Po prejeti ponudbi iz tujine sem se z družino, po daljšem razmisleku, odločil, da odidem prihodnje leto v Švico. Zahvala gre tudi vsem soigralcem in članom kluba. Želim vam vso srečo pri nadaljnjem delu. Zapuščam vas z lepimi spomini in upam, da sem v vseh teh letih tudi sam pustil pečat v ND Bilje. Del mene, z bratom Aronom, pa še vedno ostaja pri vas. Iskrena hvala!”

Abel

Back To Top