Skip to content

Priprave v polnem teku (VIDEO)

V četrtem tednu priprav na pomladanski del v 2.SNL je članska ekipa odigrala dve prijateljski tekmi, prvo v Kopru proti FC Koper, drugo doma proti prvoligašu iz Nove Gorice.

#1 prijateljska tekma, Koper 06.02.2019
Na pomožnem igrišču stadiona Bonifika, je v poznih popoldanski urah, naša ekipa odigrala prvo prijateljsko tekmo proti tretjeligašu iz Kopra. Prvi polčas je minil brez golov. V nadaljevanju je naše v vodstvo popeljal Thomas Breganti, domačini so izenačili po sumljivo dosojeni enajstmetrovki v sodnikovem podaljšku.

Koper : Vitanest Bilje 1:1 (0:0)
0:1 Breganti, 1:1 Štromajer (11-m)

1. polčas: Lipičar (V), Pečenko, Tragin, Vencato, Ferrari, Pušnar, Slaviero, Terčon, Koron, Nagode, Žižmond M.

2. polčas: Zagomilšek (V), Batič, Puhalić, Žižmond L., Ferjančič, Humar, Koron, Devetak, Doplihar, Oyewusi, Breganti

#2 prijateljska tekma, Bilje 07.02.2019
Na drugi pripravljalni tekmi v tem letu je naša članska ekipa prišla do zmage proti ND Gorica. Na igrišču z umetno travo v Biljah so vsi goli padli v drugem delu. Na veliko veselje številnih gledalcev je naše v vodstvo popeljal novinec Slaviero. Le nekaj minut kasneje so gostje izenačili prek Kotnika. V končnici tekme pa je za končnih 2:1 zadel Leonardo Vencato.

Vitanest Bilje : Gorica 2:1 (0:0)
1:0 Slaviero, 1:1 Kotnik, 2:1 Vencato

Začetna postava: Lipičar (V), Pečenko, Batič, Tragin,  Žižmond L., Pušnar, Humar, Devetak, Doplihar, Oyewusi, Nagode

V nadaljevanju: Puhalić, Vencato, Ferrari, Ferjančič, Bragato,  Slaviero, Terčon, Koron, Žižmond M.

Naslednji teden čakata člansko ekipo ponovno dve prijateljski srečanji. Najprej se bodo v Biljah, v četrtek 14.02.2019, pomerili z NK Vipava. V petek pa potujejo na gostovanje v Verono, kjer se bodo pomerili s tamkajšnjim nižjeligašem A.S.D. Real Grezzanalugo.

Back To Top