Skip to content
Foto: ND Bilje
Foto: Miran Polanc
Foto: Miran Polanc
Foto: Andrej Rijavec
Foto: Mitja Ambroželj
Foto: ND Bilje

Zahvala predsednika vsem sodelujočim za uspešno sezono!

Dragi igralci, sodelavci, spoštovani vsi, ki temu klubu stojite ob strani ves ta čas, vse navijačice in navijači ter moje prijateljice in prijatelji,

Mineva leto dni odkar sem prevzel funkcijo predsednika ND Bilje. Čeprav sem poznal okolje, saj sem že prej 6 let deloval v tem majhnem, a čarobnem in po srcu velikem klubu, si nisem predstavljal kaj vse prinaša s seboj ta obveza. Ni bilo lahko, saj je precej turbulentna sezona imela vzpone in padce, neznanke zaradi menjav v strokovnem delu kluba in še veliko zadev je bilo, ki so mi dvigovali pritisk, a hkrati tudi voljo do dela.

Če danes potegnem črto, lahko z veseljem in ponosom povem, da je sezona bila več kot uspešna. S člani smo dosegli največji uspeh v zgodovini kluba (6. mesto v 2. SNL), z ekipama U19 in U17 smo le uspeli ostati v 2.SNL, čeprav je v tem segmentu bilo ogromno težav, a smo nekako skušali voziti slalom po naših najboljših močeh in to nam je tudi uspelo. Z ekipo U15 smo si zastavili uvrstitev v 1. ligo U15, bili smo na dobri poti, a nas je žal prekinitev tekmovanja ustavila na poti k zastavljenemu cilju. Zaključili smo na 1. mestu brez izgubljene točke v 6. odigranih tekmah. Žal so mlajše selekcije samo trenirale, pa še to omejeno, zaradi vsem nam znanih razmer, ampak, ker upanje umira zadnje, sem prepričan, da bo prihajajoča sezone tista ta prava.

_8tp3479

Zato bi se ob tej priliki rad zahvalil in čestital vsem skupaj in vsakemu posebej za pomoč, podporo, spodbudno besedo, pa tudi dobronamerno kritiko. Vsi smo le ljudje, ki delamo, in kdor dela naredi tudi napako. Iz njih se moramo učiti in se truditi, da jih ne ponavljamo. Ni junak tisti, ki nikdar ne pade, temveč tisti, ki se pobere, gre svojo pot naprej in postane še močnejši. Samo skupaj lahko zmoremo in samo skupaj lahko dosežemo, da bo ND Bilje še naprej tako uspešno društvo.

HVALA VAM!!!

Predsednik ND Bilje
Sebastjan Komel

Back To Top