Skip to content

MŠ ND Bilje že v pripravah na novo sezono

Po uspešnem zaključku sezone, smo že zavihali rokave za novo prihajajočo sezono 2023/24 tudi v naši Mladinski šoli. Zato vam danes predstavljamo trenerje tistih selekcij, ki bodo najprej pričele z delom.

Nov koordinator mladinskih selekcij bo v prihodnje Žiga Pahor, ki se po dveletnih izkušnjah kot pomočnik pri članskem moštvu vrača v našo MŠ, kjer pred leti že deloval. Poleg tega bo Žiga tudi prvi trener naše selekcije U15. Pri tej ekipi bo pomočnik Miha Gregorič, nekdanji odlični nogometaš sedaj pa že nekaj let trener v naši MŠ.

Selekcijo U17, ki bo v prihodnji sezoni skupaj s selekcijo U15 nastopala v 2. ligi zahod, bo vodil Sandi Valentinčič, izkušeni trener in tvorec uspeha selekcije U15 v pretekli sezoni. Prav zato smo se odločili, da popelje to izjemno generacijo naprej v upanju in s prepričanjem, da skupaj s temi fanti lahko nadaljuje to uspešno zgodbo. Pri delu mu bo pomagal še en nekdanji odlični branilec, ki že več let deluje v naši MŠ, Vlado Ostojić.

U19 pa bo tudi v prihodnji sezoni vodil Dragoljub Nikolić, ki se je skupaj s to selekcijo tudi uvrstil v 2. SML zahod. Vsem znani Niđo, je bil tako kot Miha in Vlado odličen obrambni igralec in vse svoje izkušnje tako že nekaj let prenaša na mlajše generacije v naši MŠ. Tudi pri mladincih bo v pomoč prvemu trenerju Vlado Ostojić.

Vsem selekcijam bo v podporo in pomoč Matija Horvat, ki primarno opravlja vlogo športnega terapevta, ter skrbi za fizično pripravo ekip. V letošnji sezoni pa bo njegova skrb še razvoj gibalnih sposobnosti, preventiva pred poškodbami in rehabilitacija ter vračanje po poškodbah.

Vsem skupaj želimo najprej prijeten zaslužen počitek in seveda kar se da uspešno sezono, ki bo predvidoma pričela s tekmovanjem že sredi avgusta.

Back To Top