Skip to content
www.nzs.si

Zdesetkani črnobeli praznih rok iz Koroške (VIDEO)

Biljenci so se v 17. krogu 2. SNL odpravili na Ravne na Koroškem s precej spremenjeno ekipo. Brez nekaterih standardnih članov prve enajsterice, se žal ni izšlo vse po načrtih. Ekipa Fužinar Vzajemci je bila boljša z rezultatom 2:0.

Zavoljo izpolnjene kvote kartonov je počival Leonardo Vencato Gomes Pires. Na zadnji prvenstveni tekmi z Rogaško so jo slabše odnesli Kevin Humar, Nejc Doplihar in Mathias Oyewusi, obolel je Luka Batič. Zaradi številnih odsotnosti so si zato vpoklic na tekmo prislužili tudi nekateri člani mladinske ekipe. David Zavadlav in Tine Kočevar, ki sta prve minute med člani odigrala že v končnici lanske sezone, povratnik v člansko ekipo Abel Marc ter Kevin Nardin.

Kljub razmočenemu in slabemu igrišču so si črnobeli ustvarili kar nekaj priložnosti za zadetek. Po vodstvu domačih v 29. minuti, ko je v polno meril Žan Medved, je imel najlepšo Geancarlo Slaviero, a mu je strel iz bele točke nasprotnikov vratar ubranil. Gostje so podvojili vodstvo v začetku drugega dela, ko je bil ponovno uspešen Žan Medved. Kljub Številnim obetavnim akcijam na obeh strah se rezultat do konca srečanja nato ni več spremenil.

Prihodnji konec tedna bodo črnobeli odigrali še zadnjo domačo tekmo v jesenskem delu sezone. V Dolinco prihaja ekipa Jadrana iz Dekanov. Srečanje bo v soboto, 16.10.2019 ob 13:30 uri.

Fužinar Vzajemci : Vitanest Bilje 2:0 (1:0)
* Zadetki: 1:0 Medved (29.), 2:0 Medved (48.)

Igrišče

Mestni stadion Ravne na Koroškem
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
09.11.2019 14:00 2.SNL 2019/20 17. krog 150 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Balažič DejanMikača GoranČiča MiodragMužar Miroslav

Fužinar Vzajemci : Vitanest Bilje 2:0 (1:0)

* Zadetki: 1:0 Medved (29.), 2:0 Medved (48.)

Fužinar Vzajemci: Poljanec, Ikić, Dodlek, Fasvald (od 81. Horvat), Paradiž, Ćoralić, Ivkič, Kovač, Grubelnik (od 75. Rober), Medved, Jung (od 66. Plaznik)
* Rezervni igralci: Marčič, Rober, Veršovnik, Horvat, Plaznik, Pipuš, Knez
* Trener: Mihael Bukovec

Vitanest Bilje: Lipičar, Šturm (od 72. Marc), Slaviero (od 78. Simčič Zuljan), Štrukelj, Pušnar, Slavec, Cvek, L. Žižmond, Breganti, Perko (od 90. Kočevar), Puhalić
* Rezervni igralci: Zagomilšek, Zavadlav, Kočevar, Nardin, Marc, Simčič Zuljan
* Trener: Sandi Valentinčič

* Rumeni kartoni: Kovač
* Rdeči kartoni: /

Back To Top