Skip to content

Prepoved skupinskih treningov v kolektivnih športih

Spoštovani starši in igralci,

zaradi povečanega števil vprašanj in mnenj glede trenutne situacije ter dovoljenj za organizirane treninge pod okriljem ND Bilje, vse obveščamo o trenutnem stanju.

Vlada je sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. Z njim se zaradi razglašene epidemije zameji izvajanje športnih programov opredeljenih v Zakonu o športu. Prepove se vsa športna rekreacija in proces športne vadbe – trening. Izjeme so vrhunski in perspektivni športniki, registrirani športniki v mlajših starostnih kategorijah in poklicnim športnikom.

Več: URADNI LIST

ND Bilje smo velik zagovornik gibanja in športnega udejstvovanja. Veselimo se ure in dneva, ko bomo lahko ponovno zagnali trenažni proces in skupaj z vami nadaljevali zastavljeno delo. Trenutno je to nemogoče in kaznivo poleg tega pa tudi neodgovorno do trenutne situacije.

V času, ko smo primorani organizirane treninge izpustiti, vsem mladim nogometašem priporočamo izvajanje individualnih treningov z žogo, katere tudi ponujamo na naši spletni strani – ON-LINE TRENINGI ter izvajanje samostojnih kondicijskih treningov v naravi ob upoštevanju vseh trenutnih ukrepov, ki ste jih športniki prejeli od vaših trenerjev.

ND Bilje

Back To Top