Skip to content
Luka Simović

Predsednik Luka Simović ob odhodu – »Hvala Bilje…«

Na včerajšnji volilni skupščini se je po 6 letih predsednikovanja in skupno 10. letih delovanja v ND Bilje poslovil Luka Simović.

Ob zadnjem nagovoru ni manjkalo čustev posebej za našo spletno stran pa je navijačem, podpornikom, sponzorjem, staršem, trenerjem in vsem, ki so v teh letih stali društvu ob strani želel nameniti še nekaj besed:

»Posloviti se od društva, v katerem sem tako ali drugače prebil 23 let ni bilo lahko. A poslavljam se vesel, pomirjen in prepričan, da bo društvo tudi v prihodnje uspešno, kot je to že od samega začetka. Najbolj me veseli, da je novo izvoljeno vodstvo takšno, ki klub pozna, se zaveda vrednot, ki ga krasijo in bo predstavljalo kontinuiteto v filozofiji, ki jo ND Bilje z delom z mladimi goji že od nekdaj. Vsem, ki ste mi v teh lepih, težkih, uspešnih in manj uspešnih letih stali ob strani pa en velik HVALA. Novemu vodstvu, predvsem pa predsedniku Sebastjanu Komelu, iz srca želim vse dobro, v upanju, da bodo povezovanje, strpnost, trdo delo in prijateljstvo tisto, kar bo to društvo popeljalo k še večjim uspehom.
BILJE hvala še enkrat za vse kar ste mi dale, videvali se bomo sicer manj, a upam in verjamem da se bodo poti v prihodnje še kdaj prekrižale.«

Luka Simović

Back To Top