Skip to content

Do izjemno pomembnih treh točk (VIDEO)

Po dveh zaporednih gostovanjih, je članska ekipa ponovno zaigrala v Biljah. Pred več kot 250 gledalcev so črnobeli prišli do izjemno pomembnih treh točk. Pot k zmagi so članom že v zgodnjih popoldanskih urah nakazali kadeti in mladinci, ki so gostovali na Dobu. Prav z rezultatom 2:1, so bili tako eni kot drugi, boljši od vrstnikov Roltek Doba.

Biljenci so povedli sredi prvega polčasa v 25. minuti. Po podaji Nejca Dopliharja, je za vodstvo poskrbel Mathias Oyewusi. V 6. minuti drugega dela so črnobeli povišali vodstvo na 2:0. Pri lepo izpeljani akcija je bil ponovno v vlogi podajalca Doplihar. Dobro postavljen Mathias pa je brez težav žogo še drugič pospravil v mrežo gostov. V nadaljevanju je ekipa Doba znižala zaostanek. V 63. minuti je žogo, z obilo sreče, v mrežo poslal rezervist Zenković. Biljenci so minimalno vodstvo zadržali do konca in se z novo zmago povzpeli na 12. mesto na drugoligaški lestvici.

Po tolikih kritikah okoli slabega sojenja na zadnjih nekaj tekmah, pa tokrat velja pohvaliti izkušeno sodniško trojko z Dragoslavom Perićem na čelu ter korekten odnos in igro gostujoče ekipe iz Doba.

Prihodnji konec tedna potujejo Biljenci na gostovanje v Lendavo k tamkajšnji Nafti. Tekma je na sporedu v soboto, 27.4.2019 ob 17:00.

Vitanest Bilje : Roltek Dob 2:1 (1:0)
* Zadetki: 1:0 Oyewusi (25.), 2:0 Oyewusi (51.), 2:1 Zenković (63.)

Igrišče

V Dolinci, Bilje
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
20.04.2019 17:00 2.SNL 2018/19 24. krog 250 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Perić DragoslavPovšnar DejanHabuš ŽanTomšič Roman

Vitanest Bilje : Roltek Dob 2:1 (1:0)

* Zadetki: 1:0 Oyewusi (25.), 2:0 Oyewusi (51.), 2:1 Zenković (63.)

Vitanest Bilje: Lipičar, Pušnar, Batič, Ferjančič, Oyewusi, Nagode, Doplihar, M. Žižmond (od 71. Koron), Tragin, Slaviero, L. Žižmond
* Rezervni igralci: Zagomilšek, Bragato, Koron, Devetak, Puhalić
* Trener: Sandi Valentinčič

Roltek Dob: Čretnik, Guček, Račić, Pašić (od 57. Zenković), Suljević, Kunstelj, Petrovič, Božič (od 76. Avbelj), Žinič, Gorenc Stankovič (od 57. Hrovat), Mlakar
* Rezervni igralci: Avsec, Avbelj, Petric, Zenković, Funtek, Kos, Hrovat
* Trener: Nenad Toševski

* Rumeni kartoni: Slaviero, Doplihar; Pašić, Žinič
* Rdeči kartoni: /

Back To Top