Skip to content
Foto: Danilo Vezjak

Odličen začetek nove sezone (VIDEO)

Črnobeli so odlično začeli drugo sezono med drugoligaši. S pomembno zmago v gosteh pri Rogaški so si zagotovili prve tri točke. Za minimalnih 0:1 je poskrbel Nejc Doplihar.

Že v uvodu srečanja si je naša ekipa priigrala nekaj lepih priložnosti za vodstvo, a žoga nikakor ni želela v mrežo. Najlepšo med njimi je imel Nejc Doplihar. V 38. minuti je nasprotni igralec v kazenskem prostoru zrušil Jana Štruklja in glavni sodnik je takoj pokazal na belo piko. Žal je domači vratar prebral namero Dopliharja in strel iz 11-m ubranil. Tako se je polčas zaključil brez zadetkov.

V nadaljevanju so črnobeli ponovno prevladovali, a so domačini vse poskuse uspešno odbili. Vztrajnost pa se je le obrestovala v 75. minuti srečanja. Po podaji Štruklja se je tokrat izkazal Doplihar in se z golom oddolžil za zgrešeno najstrožjo kazen. Na koncu je bil to tudi edini gol na tekmi za minimalno zmago Biljencev v Rogaški Slatini in prvimi tremi točkami v sezoni.

V naslednjem krogu 2. SNL bodo črnobeli zaigrali doma. V goste prihaja ekipa Fužinar Vzajemci. Tekma bo v soboto, 03.08.2019 ob 17:30.

Rogaška : Vitanest Bilje 0:1 (0:0)
* Zadetki: 0:1 Doplihar (75.)

Igrišče

Športni center Rogaška Slatina
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
27.07.2019 17:30 2.SNL 2019/20 1. krog 250 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Kos BlažPospeh TomislavKužnik MarjanŽunič Ivan

Rogaška : Vitanest Bilje 0:1 (0:0)

* Zadetki: 0:1 Doplihar (75.)

Rogaška: Vunderl, Močić, Šmigoc, Čuček, Ahec, Gorza (od 71. Petrović), Hustić, Bračko (od 88. Gobec), Neskić, Krsnik (od 78. Torra), Antonić
* Rezervni igralci: Travnikar, Mraz, Petrović, Zdovc, Gobec, Torra, Romih
* Trener: Damijan Romih

Vitanest Bilje: Lipičar, Perko, Vencato, Pušnar, M. Žižmond (od 60. Slaviero), Oyewusi, Štrukelj (od 92. Koron), Doplihar (od 87. Simčič Zuljan), L. Žižmond, Slavec, Humar
* Rezervni igralci: Zagomilšek, Puhalić, Slaviero, Koron, Breganti, Simčič Zuljan, Cvek
* Trener: Sandi Valentinčič

* Rumeni kartoni: Antonić, Hustić, Neskić; Humar
* Rdeči kartoni: /

Back To Top