Skip to content

Prva zmaga v pomladanskem delu (VIDEO)

Na tretji tekmi v pomladanskem delu sezone so Biljenci končno okusili slast zmage. Po dveh porazih na začetku drugega dela prvenstva, so do novih treh točk prišli na težkem gostovanju pri ravenskem Fužinarju. Tako kot v Biljah jeseni, se je tekma končala z zmago črnobelih z 2:0.

Bolj kot ne dolgočasni prvi del tekme ni postregel zadetkov. Igra je potekala po večini na sredini igrišča, z le nekaj pol priložnosti na obeh straneh. Tako je bilo tudi v nadaljevanju, vse do 75. minute, ko so Biljenci prišli do vodstva. Po podaji Mathiasa je zadel Doplihar. Gostitelji so v končnici tekme skušali na vsak način izenačiti, a so črnobeli vse napade uspešno odbili in skušali s hitrimi protinapadi še povišati vodstvo. To se jim je obrestovalo v 88. minuti, ko je bil ponovno uspešen dvojec Doplihar-Mathias, tokrat prvi kot asistent in drugi kot strelec, za končnih 0:2.

Naslednja priložnost za nove točke bo v soboto, 30.03.2019 ob 16:00, ko je na sporedu domača tekma z ekipo Brežice Terme Čatež.

Fužinar Vzajemci : Vitanest Bilje 0:2 (0:0)
* Zadetki: 1:0 Doplihar (75.), 2:0 Oyewusi (88.)

Igrišče

Mestni stadion Ravne na Koroškem
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
23.03.2019 15:00 2.SNL 2018/19 20. krog 150 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Kos BlažBrezovar NejcSalkić AlenNorčič Sašo

Fužinar Vzajemci : Vitanest Bilje 0:2 (0:0)

* Zadetki: 1:0 Doplihar (75.), 2:0 Oyewusi (88.)

Fužinar Vzajemci: Poljanec, Moravac, Fasvald, Verhovnik, Paradiž, Pipuš, Halilović (od 79. Horvat), Kovač (od 64. Rober), Pljava, Kukić, Gajić
* Rezervni igralci: Marčič, Bokšan, Rober, Horvat, Plaznik
* Trener: Domen Fasvald

Vitanest Bilje: Lipičar, Pušnar, Batič (od 90. Tragin), Ferjančič (od 92. Puhalić), Doplihar, M. Žižmond (od 56. Oyewusi), Koron, Pečenko, Slaviero, L. Žižmond, Vencato
* Rezervni igralci: Zagomilšek, Oyewusi, Nagode, Tragin, Puhalić
* Trener: Sandi Valentinčič

* Rumeni kartoni: Pipuš; Oyewusi
* Rdeči kartoni: /

Back To Top