Skip to content
Foto: Jure Banfi

Oddolžitev za poletni poraz

Črno-beli so se še na tretji zaporedni tekmi veselili treh točk. v 16. krogu 2. SNL so v Beltincih zmagali z minimalnih 0:1. To je že tretja zmaga po vrsti z identičnim rezultatom. Biljenci so se tako oddolžili ekipi iz Beltincev za poletni poraz na tekmi v 1. krogu na premieri v 2. SNL. Tudi tista tekma se je končala z enakim izzidom 0:1.

Edini zadetek na tekmi je iz prostega strela v 34. minuti dosegel Matic Ferjančič. V nadaljevanju srečanja so domačini ostali brez Kosija, ki je prejel drugi rumeni karton zaradi igranja z roko, kar jim je še otežilo delo za morebitno izenačenje. Številčno prednost so črno-beli izkoristili in zadržali minimalno prednost vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Z novimi tremi točkami so se Biljenci tako povzpeli do trenutnega 12. mesta na lestvici.

Prihodnji konec tedna čaka člansko ekipo še zadnja tekma v tem koledarskem letu. V goste prihaja ekipa Drava Dakinda Ptuj. Tekma bo v soboto, 24.11.2018 ob 14. uri.

Beltinci : Vitanest Bilje 0:1 (0:1)
* Zadetki: 0:1 Ferjančič (34.)

Igrišče

Športni park Beltinci
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
18.11.2018 14:00 2.SNL 2018/19 16. krog 400 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Antič MihaelHabibović AdisBenko DanijelKrajnc Robert

Beltinci : Vitanest Bilje 0:1 (0:1)

* Zadetki: 0:1 Ferjančič (34.)

Beltinci: Zver, Bertalanič, Kosi, Mauko, Kristl, Apatič, Raduha, Ropoša (od 64. Tkalec), Maučec (od 46. Balažic), Lukač, Trstenjak (od 76. Žalik)
* Rezervni igralci: Serec, Žalik, Šumak, Kotnik, Balažic, Tkalec, Hartman
* Trener: Zlatko Gabor

Vitanje Bilje: Lipičar, Pušnar, Batič, Ferjančič, Nagode (od 73. M. Žižmond, od 90. Puc), Doplihar, Koron, Humar, Devetak, L. Žižmond, Vencato
* Rezervni igralci: Zagomilšek, M. Žižmond, Puc, Pečenko, Tragin, D. Frelih, Puhalić
* Trener: Sandi Valentinčič

* Rumeni kartoni: Kristl, Kosi, Tkalec; Devetak, Pušnar, Koron
* Rdeči kartoni: Kosi (69.)

Back To Top