Skip to content
Foto: Tomaž Primožič

Koper tesno slavil v primorskem derbiju (FOTO/VIDEO)

V zadnjem nedeljskem srečanju 11. kroga 2. SNL sta se na Bonifiki v primorskem derbiju srečala domači Koper in Vitanest Bilje. Odločujoči trenutek srečanja se je zgodil v 16. minuti, ko je bil za Biljence usoden kapetan Kopra Guberac, ki je dosegel edini zadetek na srečanju.

V prvem polčasu so bili boljši Koprčani, ki so tudi povedli v 16. minuti. V zmedi v kazenskem prostoru je bil najspretnejši kapetan Kopra Ivica Guberac. V nadaljevanju pa so se Biljenci le opogumili in pritisnili na plin ter večkrat zapretili v kazenskem prostoru gostiteljev, a žal brez konkretne priložnosti. Izkušena koprska obramba je s precej grobo igro vse napade črnobelih zaustavila že v štartu. V sodnikovem podaljšku, je bil izključen že prej porumeneli strelec edinega zadetka na srečanju, Guberac. Čeprav je bilo skupno opravljenih pet menjav, ena izključitev ter konstantno zapravljanje časa s strani Koprčanov, je glavni sodnik Halilović dosodil le slabe 4 minute podaljška. Kljub številčni premoči in v navalu pred kazenskim prostorom Kopra v zadnjih minutah tekme, črnobelim ni uspelo zatresti mreže in si priigrati več kot zasluženo točko.

Priložnost za nove točke bo že prihodnjo soboto, 5.10.2019 ob 15:30, ko v Dolinco prihaja ekipa Drava Dakinda Ptuj.

Koper : Vitanest Bilje 1:0 (1:0)
* Zadetki: 1:0 Guberac (16.)

Igrišče

ŠRC Bonifika, Koper
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
29.09.2019 18:00 2.SNL 2019/20 11. krog 300 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Halilović DenisMijatović VeljkoRadusinović DavorinŽunič Ivan

Koper : Vitanest Bilje 1:0 (1:0)

* Zadetki: 1:0 Guberac (16.)

Koper: Nenezić, Mišić, Guberac, Jelić Balta, Vršič (od 82. Gajšek), Badžim, Baša (od 74. Vekić), Žužek, Galešić, Hadžić, Štromajer (od 68. Bešir)
* Rezervni igralci: Bužan, Cerovec, Vrdoljak, Bešir, Čavalić, Vekić, Gajšek
* Trener: Miran Srebrnič

Vitanest Bilje: Lipičar, Vencato, Batič, Oyewusi, Slaviero, Štrukelj (od 68. Šturm), Doplihar, Pušnar (od 58. Cvek), Slavec, Humar, L. Žižmond
* Rezervni igralci: Zagomilšek, Šturm, Cvek, Breganti, Perko, Puhalić
* Trener: Sandi Valentinčič

* Rumeni kartoni: Jelić Balta, Guberac, Mišić; Humar
* Rdeči kartoni: Guberac (91.)

Back To Top