Skip to content
Foto: Miran Polanc

Padel je še en lanskoletni prvoligaš (FOTO/VIDEO)

Črnobeli so bili v 3. krogu 2. SNL boljši, še od drugega lanskoletnega prvoligaša Triglava Kranj. S prvencem v drugi ligi je nove tri točke priboril Abel Marc.

Biljenci so spravili na kolena še drugega donedavnega prvoligaša. Po Rudarju so preskočili Triglav, ki je zaman poskušal priti do vrat gostiteljev. Gostitelji so bili v topli avgustovski soboti konkretnejši, predvsem pa vztrajni, najprej v iskanju pravih priložnosti in nato še pri branjenju vodstva, za katerega je ob izteku prvega polčasa poskrbel Abel Marc. Nekdanji reprezentant do 17 let je po dolgotrajnih zdravstvenih težavah tako dobil pravo vzpodbudo v članskem nogometu. Veliko dela je s prodorom in povratno podajo opravil Danijel Šturm, ki bi se sicer lahko že prej vpisal med strelce, a je izgubil dvoboj iz oči v oči z vratarjem Triglava Luko Čadežem. V nadaljevanju so Gorenjci poskušali priti vsaj do točke, a vrat zanesljivega Jureta Lipičarja niso mogli ogroziti. Ni pa veliko manjkalo, da bi se v končnici tekme Biljenci razveselili še drugega zadetka. Po strelu Tineta Korona pa je žoga zletela mimo vrat Triglava. ASO

Vitanest Bilje : Triglav Kranj 1:0 (1:0)
* Zadetki: 1:0 Marc (44.)

Igrišče

V Dolinci, Bilje
-

Podrobnosti

Datum Ura Tekma Sezona Krog Gledalci Zapisnik
22.08.2020 17:00 2.SNL 2020/21 3. krog 0 NZS

Uradne osebe

Glavni sodnik1. pomočnik2. pomočnikDelegat
Matoša MartinPospeh TomislavŠvarc DejanVidali Žarko

Vitanest Bilje : Triglav Kranj 1:0 (1:0)

* Zadetki: 1:0 Marc (44.)

Vitanest Bilje: Lipičar, Tavčar, Batič, Šturm (od 77. Koron), Doplihar, Slavec, Matić (od 83. Bragato), Marc, L. Žižmond (od 83. Polanc), Breganti, Perko (od 65. Štrukelj)
* Rezervni igralci: Radikon, Polanc, Bragato, Štrukelj, M. Žižmond, Koron, Bučinel
* Trener: Marin Mikac

Triglav Kranj: Čadež, Šalja, Gajić (od 46. Udovič), Petric (od 46. Idrizi), Kopač (od 70. Vuković), Hasanaj, Pokorn, Bojić (od 63. Brkić), Ivetić, Dodig, Čerimagić (od 64. Ahmetaj)
* Rezervni igralci: Alagić, Brkić, Ahmetaj, Udovič, Vuković, Idrizi
* Trener: Damjan Gajser

* Rumeni kartoni: Slavec, Batič, Doplihar; Gajić, Kopač, Bojić, Hasanaj
* Rdeči kartoni: /

Back To Top